jeanette_new

Jeanette

Sinds 1 januari 2009 ben ik de eigenaar van Klaver 5. Ik ben ooit in de mode begonnen bij Claudia Sträter in Haarlem. Vervolgens ben ik enkele jaren werkzaam geweest als receptioniste/telefoniste bij een bekende hotelketen.

Maar de mode bleef mijn aandacht trekken, en zo ben ik terechtgekomen bij Dita Muller in Castricum. Na Dita Muller volgde ook nog Dekker Sport in Castricum, en nu dus Klaver 5.
Toen de vorige eigenaar jaar aangaf te willen stoppen, en mij vroeg of ik de zaak wilde overnemen, hoefde ik er niet lang over na te denken

Ik heb een enorme affiniteit met mode en accessoires, en zie dit als een geweldige kans. Klaver 5 bepaalt al 25 jaar ‘t modebeeld in Uitgeest en omgeving, we hebben een mooi uitgebalanceerd pakket met de merken Geisha, MAC, Jane Lushka, Esqualo, Sandwich,Moscow en Carola van Benthum.

Angelique

Net van school ben ik verhuisd naar Apeldoorn, waar ik een baan kreeg als assistent filiaalleidster bij Scapino. Maar kleding en mode vond ik toch leuker, en ik vond een baan bij een damesmodeboetiek “Marianne mode”, om vervolgens assistent filiaalleidster te worden bij Didi in Deventer.

Na mijn verhuizing in Uitgeest ben ik werkzaam geweest bij Dekker Sport in Castricum. Omdat mijn hart toch ligt bij de verkoop van mode kleding was ik direct om, toen Jeanette mij eind 2008 vroeg of ik bij Klaver 5 wilde komen werken. Ik geniet ervan om bij Klaver 5 de klanten goed te adviseren.

Met de kleding van Geisha, MAC, Jane Lushka, Esqualo, Sandwich, Moscow of Carola van Benthum is dat geen enkel probleem!

Angelique_new