Jane Lushka  is een populair label voor alle vrouwen. Het stoere Nederlandse vrouwenmodelabel Jane Lushka zit behoorlijk in de lift.

Lushka is de naamgever van het ene deel van het vrouwenmerk. De andere helft is de naam van zus Jane, met wie ze het afgelopen jaar hard heeft gewerkt om aan de vraag van de winkeliers te voldoen.“ Het bedrijf is namelijk snel gegroeid. Jane Lushka laat zich leiden door die consument, want die kan volgens Lushka het best bepalen wat ze in de winkel wil zien hangen. Door goed op de trends te letten en te luisteren naar wat die klant wil, maken de zussen nieuwe items.

Ze hebben geen designteam of marketingafdeling; alles doen ze zelf. Door die korte lijnen, kunnen ze ook snel handelen, zegt Lushka. “Sinds afgelopen najaar leveren we maandelijks aan winkels, natuurlijk volgens de laatste trends. We kunnen snel produceren, dus winkeliers kunnen snel weer actuele items aan hun assortiment toevoegen.” Jane Lushka heeft het succes te danken aan de consument, daarmee is het inmiddels een sterk groeiend modebedrijf is geworden.