Pimps&Pearls is een uniek accessoireconcept waarmee je in 3 stappen een persoonlijk sieraad kunt creëren dat volledig aansluit op je eigen stijl en persoonlijkheid

Leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven! In oktober 2010 is het merk Pimps&Pearls in Nederland gelanceerd! De liefde voor sieraden en accessoires zie je terug in de unieke producten. Authentiek Dutch Design.

pimsandpearls

Elk sieraad is volledig handgemaakt met veel gevoel voor stijl en trends. Met Pimps&Pearls is een totaal vernieuwend sieradenlabel, waarbij geen enkel sieraad hetzelfde is. Pimps&Pearls is uit liefde voor de natuur geboren en komt door passie en overgave tot leven.

Met hoogwaardig kwaliteitleer als basis zorgen de eindeloze combinaties met andere natuurlijke materialen zoals edelsteen, hout, bone, schelp, hars, koper en edelstaal voor een accessoire met een pure uitstraling.

PNN_6631

Elke bedel is handgemaakt en uniek, elke kleurcombinatie is mogelijk. Dat maakt elk sieraad stijlvol en persoonlijk.

Pimps&Pearls is bedoeld voor zowel de jonge vrouw, als de eigenzinnige en zelfbewuste, ervaren vrouw. Geef je gevoel de ruimte en laat je creativiteit spreken samen met een sieraad of accessoire van Pimps&Pearls.