Jeanette

Sinds 1 januari 2009 ben ik de eigenaar van Klaver 5. Ik ben ooit in de mode begonnen bij Claudia Sträter in Haarlem. Vervolgens ben ik enkele jaren werkzaam geweest als receptioniste/telefoniste bij een bekende hotelketen.

Maar de mode bleef mijn aandacht trekken, en zo ben ik terechtgekomen bij Dita Muller in Castricum. Na Dita Muller volgde ook nog Dekker Sport in Castricum, en nu dus Klaver 5.
Toen de vorige eigenaar jaar aangaf te willen stoppen, en mij vroeg of ik de zaak wilde overnemen, hoefde ik er niet lang over na te denken

Ik heb een enorme affiniteit met mode en accessoires, en zie dit als een geweldige kans. Klaver 5 bepaalt al 25 jaar ‘t modebeeld in Uitgeest en omgeving, we hebben een mooi uitgebalanceerd pakket met de merken Geisha, MAC, Jane Lushka, Esqualo, Sandwich,Moscow en Carola van Benthum.

Louise
Louise

Sinds 21 september 2018 ben ik verkoopster bij Klaver 5.Na bijna 22 jaar gewerkt te hebben bij Livera/Lingerieland te Castricum, ben ik nu terecht gekomen bij Jeanette in de mode. Een nieuwe uitdaging voor mij, maar ontzettend leuk!

Persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk en ben pas echt tevreden als de klant met een goed gevoel de deur uitgaat en dan natuurlijk ook weer graag terugkomt.

Graag ontmoet ik u om kennis te maken, tot gauw!

Nanda
Nanda

Sinds 19 september 2018 werk ik als stylist/ verkoopmedewerkster bij Klaver 5. Mijn moeder kwam uit de mode, dus ik zat al jong naast haar achter de naaimachine. Na de MTS mode en Kleding en Rietveld academie richting modevormgeving werd ik gevraagd om een tv serie aan te kleden en zo rolde ik het vak in.Ik heb 14 jaar als zelfstandig stylist gewerkt voor film, tv, evenementen, commercials en modeshows.

Dit was geweldig leuk werk en ik heb daardoor met veel uiteenlopende type mensen gewerkt, waaronder menig bekend acteur en artiest. De combinatie van creativiteit en het goed invoelen wat mensen willen of beweegt, heeft er toe bijgedragen, dat ik dit werk jarenlang succesvol heb kunnen doen. 

Naast mode heb ik altijd gefotografeerd en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ik verkoop graag een mooi product, aan een klant die nog geholpen wil worden en dan ben ik bij Klaver 5 op de juiste plek.